Nejbližší akce

PS Matematická olympiáda Z5,9

  • Termín
    24.01.2024
    09:00 - 12:00
  • Místo konání
    pracoviště Pallova 19, Plzeň - střed
  • Věk
    0
  • Účastnický poplatek
    zdarma
Zveme školy z okresu Plzeň-sever na okresní kolo MATEMATICKÉ OLYMPIÁDY Z5,9, které se uskuteční ve středu 24. ledna 2024 od 9 hodin v sále SVČ RADOVÁNEK Pallova, Plzeň.
Prezence bude probíhat od 8:30 do 9:00.

Přihlášky se jmény žáků + ročník (roky narození) + celkový počet žáků ve školním kole zasílejte na e-mail garantů nejpozději do úterý 9. 1. 2024. Do okresního kola postupují maximálně 3 soutěžící v každé kategorii za školu. Soutěže se mohou zúčastnit žáci 5. až 9. ročníků základních škol a žáci jim odpovídajících ročníků víceletých gymnázií vždy ve svých kategoriích.

Úspěšnými řešiteli domácího kola se stanou ti soutěžící, kteří budou mít alespoň u čtyř úloh řešení hodnocena výborně nebo dobře.
Do své kategorie soutěže přihlaste žáky na adrese osmo.matematickaolympiada.cz, nejpozději při odevzdávání vypracovaných úloh.
Práce úspěšných řešitelů kategorií Z5 až Z9 zašlete okresní komisi MO, garantovi, pokud jsou práce Vašich žáků rovnocenné – garant z nich vybere nejlepší řešitele a pozve je k účasti v okresním kole soutěže. Jinak práce neodevzdávejte (nahrávaly se za COVIDU při distanční formě soutěže) a školní kolo vyhodnoťte nejpozději do 5.1.2024.

Těšíme se na Vás a přejeme hodně úspěchů.

Mgr. Jiří Folk, garant MO folkjiri@seznam.cz
Mgr. Veronika Kreidlová – SVČ RADOVÁNEK kreidlova@radovanek.cz

Realizace soutěže byla podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a Plzeňským krajem
  • Pořádající středisko
    pracoviště Pallova 19, Plzeň
  • Kontaktní osoba
     Veronika Kreidlová
     777 495 597
     kreidlova@radovanek.cz
Zeměpisná olympiáda.jpg