Táborové a pobytové akce 2023/2024

  • Termín
    08.07.2024 –
    13.07.2024
  • Místo konání
    Hotel Malá Paříž
  • Věk
    9-15
  • Cena
    5900 Kč
Výtvarně fotografický pobytový tábor, který proběhne v krásné přírodě šumavského Špičáku, si děti zamilují. Při plánovaných výletech po šumavských stezkách se pokusíme o různé styly fotografického projevu, včetně dokonalého panoramatického snímku. Děti se stanou profesionálním fotografem se svým vlastním telefonem. Obdrží Frist objektiv určený pro mobil, který jim po skončení tábora již zůstane.
Proběhne focení s kouřovými efekty. Malování na obličej dle vlastní volby i návrhu a focení v režimu portrét. Vyzkoušíme focení s odrazovou deskou, kde se děti naučí pracovat s nasvěcováním modelu odrazem slunečního světla. Nesmí chybět ani zábavný fotokoutek, kde se bude fotit kvalitní zrcadlovkou stabilizovanou na stativu. Závěrečný den tábora oslavíme oblíbeným FOTOmaratonem. To vše proložíme uměleckou tvorbou - malba, kresba, popart, kresba v plenéru, fotokomiks a jiné.

Pro děti je připravena i odpočinková a relaxační zóna ve formě zajímavých her a soutěží včetně speciální balanční pomůcky Gibbon GiBoard.

Naše zázemí je zajištěno v příjemném hotelu Malá Paříž, a tak proměníme jeden den do francouzského stylu. Děti dostanou seznam základních francouzských slovíček (výslovnost budeme společně trénovat) a pak už bude v jejich režii, jak bude probíhat jejich vzájemná konverzace. Vytvoříme fotoateliér přímo na nejslavnějším bulváru Paříže Champs-Élysées. V tento den se stanou módními návrháři a svoje avantgardní kousky se budou snažit prodat za závratné sumy a představí je na večerní módní přehlídce. Spousty legrace a hezké zážitky budou zapisovat nebo kreslit do svých osobních Sketchbooků, které děti dostanou v den nástupu na tábor.

Po skončení tábora budou vybrány nejlepší snímky a ty se připraví pro veřejnou výstavu, která proběhne na podzim r. 2024.

Doprava:
Společně z hl. vlakového nádraží v Plzni

Ubytování:
Hotel Malá Paříž, Špičák 17, 340 04 Železná Ruda

Kontaktní osoba: Jitka Klasová tel.: 605 247 133

Účastnický poplatek je nutné uhradit do 20 dnů od zaslání, předání příkazu k úhradě. Účastnický poplatek je možné rozdělit na částečnou úhradu a doplatek účastnického poplatku. Částečná úhrada poplatku ve výši 1000 Kč je splatná do 20 dnů od zaslání, předání příkazu k úhradě. Doplatek účastnického poplatku musí být uhrazen minimálně 30 dnů před zahájením tábora. V případě neobdržení účastnického poplatku ve stanoveném termínu, si SVČ RADOVÁNEK vyhrazuje právo dát možnost účasti dalším zájemcům.
  • Pořádající středisko
    pracoviště Kaznějov, Pod Továrnou 333
  • Kód
    6134102
  • Kontaktní osoba
     Jitka Klasová
     klasova@radovanek.cz
  • Kapacita
    27 míst (stále volno)
  • Sraz účastníků
    Plzeň Hl. vlakové nádraží
  • Vlastní vybavení
    dle instrukcí, které obdržíte na úvodní schůzce v červnu
  • Cena zahrnuje
    pojištění, ubytování, stravování, materiál na tábor, pedagogický dozor
  • Další ujednání
    nutné, aby každý přihlášený měl svůj osobní mobilní telefon
7352.jpg