Táborové a pobytové akce 2023/2024

  • Termín
    12.08.2024 –
    17.08.2024
  • Místo konání
    PROUD, Podbranský mlýn - Horažďovice
  • Věk
    10-17
  • Cena
    5600 Kč
I v tomto roce realizujeme "experimentální" pobytový tábor pro přemýšlivé, který má za cíl rozvíjet u účastníků technické dovednosti, představivost a vynalézavost. Opět se bude konat v „IngLANDu“ – suverénním ministátečku, žijícím vlastní ekonomikou, ve kterém budou týmy inženýrů, elektrotechniků a chemiků opět řešit palčivý problém. Letos bude hlavním projektovým tématem tvorba obnovitelných zdrojů – elektronici se bude zabývat tvorby malé vodní elektrárny, kdežto chemici zase své vlastní solární články. Že tě nezajímají obnovitelné zdroje? Nevadí, neboť naše táborová raketa potřebuje opět další vylepšení... Zároveň všechny týmy budou muset zohledňovat i ekonomickou stránku celého vývoje, neb i naši Korunu inženýrskou (King) destabilizuje nepřehledná ekonomická situace okolního světa. ledky bádání budou muset týmy obhájit na konci tábora před Radou IngLANDu. Letošní novinkou bude zahrnutí často opomíjené problematiky první pomoci, kterou si účastníci tábora vyzkouší v simulovaných nehodách.

Nedílnou součástí celého tábora budou i různé společenské a sportovní hry či zážitkové aktivity. V případě dobrého počasí se vydáme na celodenní výlet, případně při dostatku vody na rafty.

Upozorňujeme, že tento tábor je koncipován jakou soustředění účastníků kroužků/táborů SVČ s elektronickou, inženýrskou či chemickou tématikou! Vzhledem k všeobecné náročnosti programu je nutné konzultovat vhodnost táboru pro nového účastníka emailově (severa@radovanek.cz) – dříve přihláška nebude schválena. Po dohodě lze přijmout i zájemce mladšího 10 let, jsou-li jeho/její schopnosti dostatečné.

Program:

Podrobný program tábora bude přihlášeným účastníkům zaslán na kontaktní e-mail v průběhu května 2023.

Areál tábora:

PROUD - ENVICENTRUM PODBRANSKÝ MLÝN, Nábřežní 283, 341 01 Horažďovice

Stravování:

Plná penze

Celodenní pitný režim

Vedoucí: Mgr. er Mgr. Milan Severa, Bc. Jakub Štěpánek, Bc. Denisa Egrová

Kontaktní osoba: Alena Hadravová - +420 724 304 080, hadravova@radovanek.cz

Účastnický poplatek je nutné uhradit do 20 dnů od zaslání, předání příkazu k úhradě. Účastnický poplatek je možné rozdělit na částečnou úhradu a doplatek účastnického poplatku. Částečná úhrada poplatku ve výši 1000 Kč je splatná do 20 dnů od zaslání, předání příkazu k úhradě. Doplatek účastnického poplatku musí být uhrazen minimálně 30 dnů před zahájením tábora. V případě neobdržení účastnického poplatku ve stanoveném termínu, si SVČ RADOVÁNEK vyhrazuje právo dát možnost účasti dalším zájemcům.
  • Pořádající středisko
    pracoviště Sady Pětatřicátníků 3, Plzeň
  • Kód
    5134102
  • Kontaktní osoba
     Milan Severa
     777 495 744
     severa@radovanek.cz
  • Kapacita
    24 míst (zbývájí 4 volná místa)
  • Sraz účastníků
    Pondělí - bude upresněno v propozicích tábora
  • Vlastní vybavení
    bude upřesněno v propozicích tábora
  • Cena zahrnuje
    pitný režim, ubytování, strava, materiál, ped.tým, pojištění
  • Další ujednání
MI 1.jpg