Velká cena

Velká cena MZ Dance Team Plzeň – Taneční liga Seniorů

V termínu 12. 3. 2022 se uskutečnila v sále Malesického dvora, Malesická náves 1, Plzeň, Velká cena MZ Dance Team Plzeň – Taneční liga seniorů. Tato akce, kterou pořádá Český svaz tanečního sportu spolu s klubem sportovního tance MZ Dance Team Plzeň z.s., je jednou z nejvyšších formátů tanečních soutěží v České republice. V soutěži se utkaly nejlepší taneční páry v jednotlivých věkových kategoriích se zaměřením na seniory; pro děti, juniory a mládež byly připraveny soutěže se zaměřením na začínající taneční páry, tanečnice a tanečníky a to ve standardních i latinskoamerických tancích.

Poděkování patří všem sponzorům, bez jejichž finanční pomoci by soutěž nemohla proběhnout, a to zejména Nadaci 700 let města Plzně, Městu Plzeň, Plzeňskému kraji, Středisku volného času RADOVÁNEK.kome

Věříme, že si tanečníci odvezli nejen krásná ocenění, ale i příjemnou taneční náladu a diváci krásný a nezapomenutelný zážitek.

Taneční studio MZ Dance Team v Plzni trénuje pod Střediskem volného času RADOVÁNEK.

• Tiskovou zprávu napsal: Jan Blažek, MZ Dance Team